Ansök om privat lån

Behöver du ansöka om ett nytt privat lån? Kanske behöver du pengar till en kommande renovering eller till en härlig resa? Oavsett vilket syftet är, vill man ha ett lån som är förmånligt. Man vill ha ett lån med bra ränta, passande återbetalningstid och schyssta villkor. Men hur går man enklast tillväga för att finna det bästa lånet? Det smidigaste alternativet är att ta hjälp av en låneförmedlare på nätet som hjälper dig med att jämföra bankernas räntor.

Att jämföra privat lån på nätet är kostnadsfritt, det tas endast en kreditupplysning. Du kan låna upp till 400 000 kr och får svar snabbt. När du har valt att göra en jämförelse hjälper låneförmedlaren dig med budgivningen som sker mellan upp till 18 olika banker. Det ger dig större möjligheter till en riktigt bra ränta och förmånliga villkor hos en bank du kan lita på. Räntan sätts individuellt och baseras på den kreditupplysning som tas, med en jämförelse kan du då se vilken bank som kan erbjuda dig den bästa räntan!

Hur ansöker du om privatlånen?

  • Genom att ta hjälp av låneförmedlaren Myloan privatlån har du chans till ett bättre lån. Ansökan kan göras direkt på nätet via ett formulär eller via telefon. Efter att ansökan är gjord så tas endast en kreditupplysning som de olika bankerna tar del av. Varje bank ser över din ansökan och lämnar sedan sitt svar inom ett dygn.
  • När du väl har fått resultatet från de olika bankerna så väljer du det alternativ som är mest förmånligast. Den bank du väljer skickar ut lånehandlingar till dig som du ska underteckna och returnera. Banken betalar sedan ut pengarna direkt till önskat konto! En smidig process som går snabbt och som är kostnadsfri.
  • Men vad krävs av dig för att ansöka om ett privat lån? Du måste ha fyllt 18 år och ha en inkomst på minst 10 000 kr i månaden, samt vara fri från skuldsaldo och betalningsanmärkningar hos Kronofogden. Kan du bocka av dessa tre punkter så är det bara att ansöka och låta bankerna tävla om just dig som kund!

Jämför, välj och låna – en smidig process som ger dig ett bättre privat lån!